Aliat Auto +40 265 253 154
Str. Gheorghe Doja nr. 304, Târgu Mureș

Despre noi

Aliat Auto


Str. Gheorghe Doja nr. 304, 540237 Târgu Mureș
+40 265 253 154

Despre noi

Aliat Auto

Vânzări

www.aliatokazii.ro este o platformă care vine în întâmpinarea cererii din ce în ce mai mare de pe piața mașinilor noi și second hand. Platforma aliatokazii.ro este administrată și pusă la dispoziția voastră de către compania Aliat Auto. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Aliat este dealer regional al mărcilor Mercedes-Benz și Land Rover și este autorizată să desfășoare activități complete de service pentru mărcile Mercedes-Benz (autoturisme și vehicule comerciale), Land Rover, Volkswagen (autoturisme și vehicule comerciale) și Fiat (vehicule comerciale). aliatokazii.ro îți prezintă cele mai bune oferte din momentul accesării platformei, într-o formă extrem de simplă. Ofetrele noastre sunt, în general, ascunse site-urilor de specialitate sau vânzătorilor din piață și provin, în marea lor majoritate, din surse garantate. Prețurile afișate pe site sunt, de la caz la caz, negociabile, consultanții noștri de vânzări fiind abilitați să vă ofere soluții flexibile pentru achiziționarea modelului ales. Mai mult, dacă marca sau modelul dorite nu se regăsesc în nici una dintre ofertele aliatokazii.ro, ne puteți contacta pentru a vă ajuta în acest sens.

Financiar

Nu dispui de întreaga sumă necesară achiziționării unuia dintre autoturismele vizualizate pe site? Consultanții aliatokazii.ro îți stau la dispoziție pentru o discuție legată de acest aspect. Avem posibilitatea să-ți oferim și să-ți facilităm soluții financiare dintre cele mai avantajoase pe piața de profil din România. Contactează-ne și hai să vedem ce putem face pentru a-ți aduce în fața casei mașina pe care ți-o dorești.

Buy-back

Ai deja o mașină și dorești să îți achiziționezi o alta, descoperită pe aliatokazii.ro? Îți oferim posibilitatea de a o evalua corect pe cea veche și de a-i stabili un preț de buy-back, în funcție de anul de fabricație, dotări, starea generală a mașinii și starea ei tehnică. Cifra rezultată în urma evaluării se poate consitui în parte a sumei pe care urmează să o plătești pentru noua mașină, dacă aceasta face parte din oferta aliatokazii.ro.

Tractare gratuită

Micile accidente tehnice sau cele din traffic sunt inerente. Devenind client Aliat prin achiziționarea unui autoturism de pe aliatokazii.ro, beneficiezi de serviciul nostru de tractare gratuită 24/7. Mașina ta va fi transportată gratuit, de oriunde din limita geografică a județului Mureș, până la service-ul Aliat din Tîrgu-Mureș. În cel mai scurt timp ea va fi luată în evidență de către specialiștii din service-ul nostru și ți se va oferi cea mai bună soluție pentru remedierea defectelor apărute. Odată agreată această soluție, automobilul va intra în reparații, în unitatea noastră specializată. Vei beneficia, astfel, de întreaga paletă de oferte și beneficii puse la dispoziție de către service-ul Aliat.

Service

Ca parte a companiei Aliat, platforma aliatokazii.ro îți oferă acces, după achiziționarea unei mașini, la întreaga gamă de servicii și avantaje puse la dispoziție de unitățile noastre Service. Indiferent de marcă, dar în special pentru modelele Mercedes-Benz, Land Rover și Volkswagen, o să găsim cea mai eficientă soluție pentru problemele mașinii tale. Iar aici nu ne referim doar la experiența adunată de specialiștii noștri în 15 ani de activitate, ci și la cele mai bune oferte de preț pentru piese de origine. Profesionalismul echipei din service, coroborat cu agilitatea și cunoștințele oamenilor din departamentul de achiziții vor găsi întotdeauna variantele financiare ideale pentru piesele și reparațiile de care are nevoie mașina ta.